Usuari: Contrasenya:   Recordar contrasenya

La Coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar es va formar al gener del 1984 sota la direcció d'en Josep Lluís Rabassó i Cañellas, per tal de donar continuïtat a la Coral Infantil del mateix centre. Actualment està formada per 47 cantaires de diverses edats. Durant aquests anys ha participat en diferents Festivals i Mostres de Cant Coral en diverses poblacions del nostre país i també ha actuat a Alemanya, França, Anglaterra i Itàlia. Des de la seva fundació la Coral Cypsella ha anat engrossint el seu repertori amb peces de tot tipus: clàssiques, litúrgiques, populars catalanes... i una gran varietat de composicions internacionals de països molt diversos. Des del mes de setembre de 2009 la coral canta sota la direcció de Monti Galdón.
L'any 2010 va estrenar al Teatre de Sant Feliu de Guíxols un espectacle musical coreografiat amb les cançons més emblemàtiques dels anys 60 i 70.
Des de l'any 2012 la Coral col·labora en el projecte "Misticísssimus" amb el cantautor Pedro Burruezo i el seu grup Bohemia Camerata, que fusiona músiques d'Orient i Occident des d'una perspectiva contemporània. Amb aquest programa la coral ha actuat en importants escenaris com el Monestir de Sant Feliu de Guíxols (Festival Porta Ferrada), l'Auditori Barradas, l'Auditori de Barcelona i el plató de TV3 (programa Els Matins).
Actualment prepara un projecte de músiques tradicionals de la Mediterrània.